Termeni și condiții

Bine ați venit pe Mivaderm (mivaderm.ro), un site medical dedicat furnizării de informații și servicii legate de sănătate. Site-ul web www.mivaderm.ro este proprietatea firmei MIVADERM SRL, cu sediul social în Câmpia Libertății 64, sector 3, București, avand ca date de indentificare: Nr. înmatriculare la Registrul Comerțului J40/3219/2016, Cod unic de înregistrare: RO3575202. Prin utilizarea acestui site și completarea formularului de contact, sunteți de acord cu următorii termeni și condiții:

1. Proprietatea intelectuală:

Întregul continut al site-ului www.mivaderm.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Mivaderm SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Mivaderm SRL. Mivaderm îsi rezerva dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment si fără nici o informare prealabilă.

2. Accesul la informații:

Informațiile medicale furnizate pe acest site au caracter general și informativ. Ele nu înlocuiesc consultul medical profesionist, diagnosticul sau tratamentul specific.

3. Utilizarea formularului de contact:

Completând formularul de contact, sunteți de acord ca informațiile furnizate să fie colectate și utilizate în scopul răspunsului la solicitarea dumneavoastră.

4. Confidențialitatea datelor:

Datele personale furnizate prin intermediul formularului de contact vor fi tratate conform Politicii de confidențialitate disponibile aici.

5. Sfaturi medicale și răspunsuri:

Răspunsurile la întrebările sau solicitările din formularul de contact sunt oferite în scopuri generale și nu constituie un consult medical personalizat. Recomandăm consultarea unui profesionist medical pentru informații adaptate situației dumneavoastră.

6. Limitări tehnice:

Nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor transmise prin internet. Utilizarea formularului de contact se face pe propriul dumneavoastră risc.

7. Stocarea datelor:

Informațiile furnizate prin formularul de contact pot fi stocate în baza noastră de date pentru a facilita un răspuns ulterior sau în scopuri statistice, conform Politicii de confidențialitate.

8. Responsabilitatea utilizatorului:

Utilizatorii sunt responsabili pentru acuratețea și relevanța informațiilor furnizate în formularul de contact.

9. Modificări și actualizări:

Mivaderm își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment.

10. Legislație aplicabilă:

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile statului român și orice litigiu va fi soluționat în conformitate cu aceste legi.
Prin utilizarea acestui site și completarea formularului de contact, sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu aceștia, vă rugăm să nu utilizați site-ul sau să nu completați formularul de contact.

Ultima actualizare: 09.01.2024